30 dní k minimalizmu – deň 30

autor

Tomi Štrba

Je tu finále, náš posledný deň výzvy. Keď sme začínali zdalo sa nám to nedosiahnuteľné. Asi som to už spomínal, ale mám rád výzvy. Rád sa do rôznych výziev či vecí púšťam, ale už väčší problém je dotiahnuť to do úspešného konca. Túto výzvu sme urobili verejnou aj kvôli tomu, aby nás to hnalo vpred, aby sme to na polceste nevzdali. Pomohlo nám to. Tešíme sa, že sme mohli inšpirovať viacerých skvelých ľudí. Ďakujeme všetkým za milé povzbudenia a za osobné zdieľanie o tej vašej výzve.

Sme obohatení. Spoznali sme, že skutočne požehnanejšie je dávať ako prijímať. Celkovo sme sa zbavili 465 vecí rôzneho druhu. Mnohé sme darovali a slúžia ďalej. Niektoré sme predali, iné sme museli vyhodiť. Tým, že sme sa zbavili nepotrebných vecí sme zvýšili hodnotu tých vecí, ktoré nám zostali. Ako posledné sa Aďka rozhodla radikálne pretriediť kolekciu svojich náušníc. Nebolo to pre ňu jednoduché, ale dokázala to. Klobúk dole. Väčšinu z nich darovala.

Vďaka, že ste nás sledovali, povzbudzovali a pridali sa. Sledujte nás aj ďalej. Plánujeme ďalej pokračovať v podcastoch či písaní blogu. Ak naše príspevky považujete za obohacujúce a zmysluplné, budeme radi, ak o nás niekomu poviete.

Love people, use things. The opposite never works.

 

newsletter

Naše príspevky zámerne nezdieľame na sociálnych sieťach! Ak nechcete prísť o nové príspevky na našej stránke prihláste sa do newslettra! O každom novom príspevku, ktorý pribudne na našej sránke (podcast, blog, kázeň), dostanete automaticky notifikáciu na váš email.

Po registrácii prosím skontrolujte svoj email a potvrďte svoje rozhodnutie. Ďakujeme.